dece

Prestige Insurance Broker de Asigurare a fost infiintata in anul 2008, cu o experienta acumulata de peste 12 ani in domeniul asigurarilor, avand o echipa tanara si profesionista.

Suntem prezenti in 17 puncte de lucru in tara si in Bucuresti, locatii pe care le gasiti la sectiunea retea teritoriala.

Scopul este de a oferi clientilor nostri, sevicii de consultanta si intermediere in asigurari la cele mai inalte standarde.

Am incheiat, peste 1.000.000 de polite de asigurare.

Avem peste 250.000 de clienti multumiti de serviciile noastre.

Cauti Oferta RCA la cel mai bun Broker de Asigurari? Vino la noi !

  Oferta rca, indiferent dacă o achiziționați online sau aveți propriul broker de asigurari, folosiți internetul pentru a simplifica compararea politicilor și tarifelor. Iar dacă întâlniți termeni necunoscuți in oferta rca, un broker de asigurari vă poate explica, spunându-vă și modul în care funcționează asigurarea..
  Companiile de asigurări iau în considerare o mulțime de factori în legătură cu vehiculul atunci când își stabilesc primele, inclusiv marca și modelul, vârsta, tipul caroseriei, dimensiunea motorului, costul reparării și probabilitatea de a fi furat, dar nu și culoarea. Fiecare companie de asigurări, inclusiv Prestige Insurance are propria sa formulă pentru calcularea prețurilor, dar toate au tendința de a utiliza aceiași factori de bază.
  Acestea includ unele evidente, cum ar fi marca și modelul mașinii, modul în care folosiți vehiculul și istoricul dvs. Statisticile arată că șoferii tineri, cu mai puțină experiență la volan, și șoferii bărbați sunt mai susceptibili de a avea un accident.

  Șoferii căsătoriți, pe de altă parte, sunt mai puțin susceptibili să depună o cerere de accident. Unde locuiți: cineva care locuiește într-o zonă urbană cu o rată ridicată a criminalității este cel mai probabil considerat un risc mai mare decât un asigurat care dorește oferta rca într-o zonă rurală cu trafic mai mic și mai puține furturi și spargeri de mașini.
  Scorul dvs. de credit de la broker de asigurari este foarte important. Companiile de asigurări pot lua în considerare scorurile de credit atunci când calculează primele..
  Industria spune că datele sale arată că șoferii cu un credit mai bun au mai puține accidente. Avocații consumatorilor consideră că acest lucru penalizează pe nedrept proprietarii de mașini cu venituri mai mici și vor ca această practică să fie interzisă de la oferta rca.
  Un vehicul mai scump nu întotdeauna costă mai mult pentru asigurarea primită de la broker asigurari.

Oferta rca pentru un automobil mai scump nu este tot timpul scumpă

  Oferta rca pentru o mașină mai scumpă ar putea avea rate mai mari de daune pentru accidente sau furturi decât o mașină la prețuri mai mici, astfel încât primele ajung să coste mai puțin De aceea, este important să vă dați seama care va fi cotul pentru oferta rca pentru diferitele modele pe care le luați în considerare atunci când doriți să cumpărați un vehicul nou.
  Asigurarea auto vă poate ajuta să vă protejați pe dvs. și familia dvs. de cheltuieli uriașe. Investind acum o sumă mică în propria protecție, puteți contribui la evitarea cheltuielilor costisitoare în viitor. Acoperirea din oferta rca precum coliziune, răspundere cuprinzătoare, răspundere a bunurilor și răspundere pentru vătămări corporale pot ajuta la acoperirea costurilor daunelor scumpe dacă se întâmplă un accident.
  Asigurarea auto potrivită vă poate ajuta să vă protejați pe dvs., membrii familiei dvs., pasagerii și alți șoferi.

  Dacă se întâmplă un accident, doriți să știți că aveți acoperirea potrivită pentru a vă îngriji de orice costuri de proprietate sau de vătămare corporală care ar putea apărea. Obțineți o ofertă rca online sau discutați cu un broker de asigurari pentru a afla cum vă puteți ajuta să vă protejați pe dumneavoastră și familia dvs.
  Rezultatele unui accident de mașină pot fi incredibil de consumatoare de timp și de obositoare. Cu o acoperire adecvată, puteți evita negocierea cu alți șoferi și proprietari de proprietăți implicați în accident și gestionarea costurilor de reparație sau înlocuire a vehiculului.
  O asigurare auto excelentă vă poate ajuta să rezolvați multe dintre aceste dureri de cap. O poliță bună pentru oferta rca vă poate ajuta la remorcarea vehiculului, reparații și înlocuiri și acoperirea costurilor de daune pentru alți șoferi. Toți fac greșeli. Dar uneori greșeala unui alt șofer poate deveni problema ta.

Asigurarea auto de la broker de asigurari vă ajută să vă protejați de costul reparațiilor

  Broker de asigurari vă va da de fiecare dată cea mai bună oferta rca care să se încadreze istoricului dvs. Chiar dacă dețineți vehiculul direct, este posibil să doriți să aveți o acoperire de coliziune și o acoperire cuprinzătoare pe polița de asigurare auto.
  În timp ce acoperirea obligatorie de răspundere ajută la plata daunelor vehiculului unui alt șofer, este important să aveți acoperire pentru propriul vehicul de la broker de asigurari.
  De exemplu, ce se întâmplă dacă mașina dvs. este deteriorată în timpul unei grindini? O acoperire cuprinzătoare vă poate ajuta să plătiți reparațiile sau înlocuirea dacă mașina dvs. este furată sau deteriorată de altceva decât o coliziune, cum ar fi căderea obiectelor sau incendiul.
  Chiar dacă acoperirea răspunderii este o cerință legală, mulți oameni conduc fără ea. Acoperirea șoferului neasigurat vă poate ajuta să plătiți facturile medicale dacă sunteți lovit de un șofer fără asigurare.

  Această acoperire este necesară în unele state și opțională în altele. Asigurarea unei acoperiri adecvate a asigurărilor auto poate depăși îndeplinirea unei cerințe legale. O poliță de asigurare auto de la broker de asigurari vă poate ajuta să vă protejați vehiculul, portofelul și chiar să vă oferiți liniște sufletească.
  Discutați cu un broker de asigurari, care vă poate ajuta să alegeți acoperirea potrivită nevoilor dvs. Multe tipuri de polițe de asigurare includ asigurarea de răspundere civilă.
  În general vorbind, ajută la repararea proprietății altei persoane sau a facturilor medicale ale acestora, dacă titularul poliței este considerat responsabil pentru provocarea pagubelor sau a vătămărilor.
  Dacă sunteți vinovat pentru un accident care rănește o altă persoană, acoperirea răspunderii pentru vătămări corporale ajută la plata cheltuielilor medicale. De exemplu, această acoperire vă poate ajuta să evitați să plătiți din propriul buzunar pentru radiografiile și tratamentul persoanei vătămate.

Care sunt limitele de acoperire pentru oferta rca primita de la un broker de asigurari

  Oferta rca reprezintă suma pe care asigurătorul dvs. o va plăti pentru o cerere de asigurare de răspundere civilă acoperită depinde de limitele de acoperire pe care le alegeți.
  Fiecare broker de asigurari vă poate spune că fiecare companie de asigurări stabilește propriile limite minime de acoperire pentru răspunderea pentru vătămări corporale și răspunderea pentru daune materiale, pe care șoferii trebuie să le cumpere, dar puteți decide să cumpărați o acoperire suplimentară. Este posibil să vedeți trei limite de acoperire a răspunderii pe oferta rca.
  Limita de răspundere pentru daune materiale. Aceasta este suma maximă pe care o va plăti asigurătorul dvs. pentru a repara daunele pe care le provocați proprietății altei părți. Plata maximă nu ar depăși limita pe care ați stabilit-o. Limita de răspundere pentru vătămare corporală per persoană. Aceasta stabilește o plată maximă pentru fiecare persoană care este rănită într-un accident pe care îl provocați.

  Suma pe care o veți plăti pentru asigurarea de răspundere civilă de la broker de asigurari se bazează pe o serie de factori, inclusiv cantitatea de acoperire pe care o achiziționați. Cu cât este mai mare limita de acoperire, cu atât veți plăti mai probabil pentru asigurarea de răspundere civilă.
  Agentul dvs. de asigurări vă poate spune cât va costa acoperirea dvs. dacă vă ajustați limita. Orice costuri care depășesc limitele de acoperire a răspunderii sunt responsabilitatea dvs.
  Cu alte cuvinte, ar trebui să le plătiți. De aceea, poate fi o idee bună să vă măriți limitele de răspundere auto din oferta rca. Acoperirea de răspundere nu plătește, de obicei, pentru a repara daunele propriei mașini după un accident, acoperirea cu coliziuni ajută la asta. De asemenea, nu plătește repararea daunelor cauzate de alți factori, cum ar fi grindina, lucru care îl veți afla de la broker de asigurari.

oferta rca
broker rca
oferta asigurari
Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Not readable? Change text. captcha txt